Genius Water®
Drink different

Er ooit al eens bij stilgestaan waarvoor en hoe vaak u dagelijks water gebruikt? Ontdek Genius Water® en verander de manier waarop u drinkt en water gebruikt.

Benieuwd? Check de filmBenieuwd? Check de film

Genius Drink, Taste, Food, Body, Bathroom

Drinken, eten, wassen, baden … Water is essentieel voor onze levenskwaliteit. Daarom ontwikkelden we de Home Water Station™. Deze unieke all-in-one oplossing filtert, zuivert en verzacht uw leidingwater tot Genius Water.

genius water

Genieten met Genius Water®

Creëer uw eigen kwalitatief drinkwater uit elke kraan bij uw thuis. Dit is niet enkel zacht water maar vooral ook lekker van smaak. Met Genius Water® zet u niet enkel uw koffie of thee, maar bereid u ook de lekkerste maaltijden in uw keuken. U neemt er een bad of douche mee en beschermt uw huid en haar.

 

Wat goed is voor uw lichaam, is uiteraard ook goed voor de bescherming van uw huishoudtoestellen en uw sanitair -en verwarmingsinstallatie.

Bespaar met Genius Water®

 

Met Genius Water® hoeft u niet langer te sleuren met plastic flessen, wat een verademing voor uw rug zal zijn. De besparing in uw portemonnee zal u dan ook snel voelen.

Bovendien verkleint u uw ecologische afdruk, helpt u de natuur en draagt u zo ook een steentje bij aan het milieu. 

fles vullen

Home Water Station®,  uw eigen Genius Water® bron. 

Watergenius creëerde een uniek en gepatenteerd toestel, de Home Water Station®. Deze filtert niet enkel kalk en vuildeeltjes uit uw leidingwater, maar ook de zware metalen. Bovendien worden de mineralen geoptimaliseerd en de smaak geneutraliseerd. 

 

Dit uniek filtratieproces geeft uw leidingwater de kwaliteit van premium flessenwater, namelijk Genius Water®.

Weten welke Home Water Station het best bij u past?

Hydro Home Water Station®

Hydro staat synoniem voor innovatie in een handig formaat. Dankzij deze technologie werkt het toestel volledig autonoom en zonder elektriciteit. Bovendien garandeert dit toestel 24u op 24u Genius Water®.

Home Water Station

Home Water Station®

Dankzij het uniek en gepatenteerd filtratieproces van de Home Water station® krijgt u altijd en overal lekker, zacht en zuiver kraanwater met de kwaliteit van premium flessenwater bij u thuis. Deze bestaat in verschillende uitvoeringen, de 1000, 2000, 3000, en geven u allemaal Genius Water®

Meer weten?

Ontdek wat Genius Water® voor u en uw gezin kan doen. In onze brochure vind u ons verhaal, de verschillende uitvoeringen van de Home Water station• en de volledige uitleg over de Hydro Home Water Station®

Bedankt voor je interesse.

Download PDF

Appel wassen

Genieten van je thee

Spinazie wassen

Douchen

Wasmachine

1/5

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Of neem contact met ons op voor al uw vragen via  +31 (0) 78 64  74 596 of genius@watergenius.nl. Onze experts staan voor u klaar.