Soft Water Solutions™. Waterverzachters van de beste kwaliteit

Bij een gemiddeld gezin stroomt er ongeveer 25 kg kalk per jaar door de leidingen.Zelfs bij kraanwater met een relatief lage hardheid. Daarom is het plaatsen van een waterverzachter zeker aangewezen. Zacht water is de basis die u en uw gezin nodig hebben om elke dag zorgeloos te genieten.

Zacht water op uw maat.

Maak uw leidingwater voelbaar zachter en haal er de kalk die er niet thuishoort uit. Met een waterverzachter gaan uw toestellen langer mee, bespaart u energie en is uw investering snel terugverdiend.

Zacht en kalkvrij water

Dankzij de Hydro Soft Water Solutions van Watergenius wordt uw wasgoed voelbaar zachter, heeft u minder onderhoud aan uw sanitair, geeft u minder uit aan onderhoud – en verzorgingsproducten. Bovendien krijgt u een lagere energiefactuur en een langere levensduur van uw toestellen. 

Compacte waterdrukgestuurde oplossing

Geen kalk meer in uw kraanwater. De Hydro Soft Water Solutions werken waterdrukgestuuurd, dus zonder elektriciteit. En dankzij hun compact formaat zijn ze makkelijk overal te plaatsen. .

Zacht en kalkvrij water

Hydro staat synoniem voor innovatie in een handig formaat.
In dit toestel wordt water verzachten herleid tot de meest compacte essentie. Dankzij de Hydro-technologie werkt het toestel volledig autonoom en zonder elektriciteit. 

 

De hydraulische werking zorgt voor een onmiddellijke spoeling zodra de maximumcapaciteit wordt bereikt. Deze werking staat garant voor kortere spoeltijden en een laag zout -en spoelwaterverbruik. Zo haalt u het maximale rendement uit uw
toestel en krijgt u een langere levensduur van het toestel.

Meer weten?

Ontdek wat onze Soft Water Solutions voor u en uw gezin kunnen doen. In onze brochure vind u voordelen, specificaties en de verschillende uitvoeringen van onze oplossingen.

Bedankt voor je interesse.

Download PDF